söndag 13 juni 2010

Så har det hänt.....
Ralf har för första gången vänt på sig alldeles själv, både från rygg till mage och tillbaka. Lyckades fånga ögonblicket på bild =)
För övrigt tränar Ralf sig för fullt nu. Nyper sig själv i tårna och stretar med huvudet för att ta sig upp till sittande läge. Så roligt när man ser utvecklingen så väl.
Har även varit på kosläpp i Klitten (hemma hos min syster). Detta är nog det största vårtecknet av dem alla och dessutom en påminnelse om min barndom. Är så glad att Ralf också kommer att få uppleva detta på nära håll. Kosorna var dock lite oracksamma och rev hagen samma kväll och då var det bara att bege sig ut på ängen och fösa tillbaka dem och laga stängslet och det är inte det lättaste med envisa kossor ;-)

Förra helgen packade jag och Ilex och några andra "hundmänniskor" + deras hundar väskorna och begav oss ut på en liten kvälls vandring. Gick flottarleden som är en stig som slingrar sig längs med ån Voxnan. En helt underbar kväll och god korvgrillning. Detta måste vi göra om fler gånger i sommar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar